Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dåliga tider!

Bra tider
Tider
Klockan den tickar på
En sekund blir till två, och så håller det på
Håller på
Och så håller det på i all evighet……

Bra tider
Dåliga tider
Plånboken den är tom
Fan vad det svider
Känner mig lite hungrig just nu för magen min den bara skriker
Skriker efter lite mat
Den är alldeles tom
Kom och ge mig några smulor ifrån ditt bord
Var inte så snål nu
Kan du inte se att jag lider
Låt mig inte börja tycka illa om dig och börja hata dig
Så ge mig något som jag kan hänga på
Snälla du!
Om du behöver min hjälp så hakar jag givetvis på
Vad gör jag inte för en liten brödbit
och ett glas rent vatten…

Dåliga tider
Dåliga tider är det för många just nu!
Bra tider
Tider…………..

Ken Cassel
11/1-2010.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-11 20:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel