Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tummen tvekar - separationsångest

 

Vi hyllar smutsen 

 

rakt in i skrevet

 

duschar i den

 

med TV-koppen

 

fastbränd vid amalgamet

 

i pauserna 

 

mellan korta glimtar av vett

 

sjunger dess digitala lov

 

avlicensierad prygel

 

av allt vi trodde 

 

en stilla

 

lobotomerande

 

massage

 

rafsar undan

 

känslans motståndskraft




Fri vers av Jan Simonsson
Läst 271 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-13 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jan Simonsson
Jan Simonsson

Mina favoriter
vunnen