Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

saga eller verklighet

Mina tankar simmar omkring likt fiskar i ett akvarium
med mitt huvud lutat mot min hand
ser jag ut genom rutan på landet Narnia
när kommer snödrottningen och hämtar mig
eller kommer jag någonsin hitta tillbaka till landet bortom klädskåpet
kommer det onda besegra det goda
är det saga eller verklighet
vem kan man lita på
sagor slutar iallafall alltid lyckligt
i min verklighet liknar allt för många snödrottningen
och många går vilse i Narnia
och livet har varken en lycklig början eller slut
men det är jag själv som håller i pennan
och låter tankarna simma omkring
det kunde lika gärna blivit
en text om vintern
eller en text om ingentig




Övriga genrer av Dito VIP
Läst 384 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-13 23:35



Bookmark and Share


    fras
Slutar inte narnia med att alla barnen dör i en tågkrasch?
jag gillar din text iaf, speciellt sista raderna!
2010-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP