Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till kärleksakten




Under och efter

 

I ordlös njutning nuddar händer huden

runt styvnad vårta i salivdränkt gård

i munnen lemmen smeks från mjuk till hård

och läppar banar väg mot början, guden

 

Orgasmen skakar mjukt ditt bröst och bäcken

ett resultat av varsam tungas dans

i glupska virvlar omkring könets krans

runt vulvans krön och våta blygdevecken

 

I rytmiskt skalv som följs av efterskalv

din fukt förenas nu med simmigt frö   

som strålar djupt i slidans mörka valv

 

I delad rodnad väntar vi att dö

ett kött, en andning, du och jag är ett

i samma hav. Vi älskade så hett.





Bunden vers (Sonett) av Jan Simonsson
Läst 317 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-14 00:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jan Simonsson
Jan Simonsson

Mina favoriter
vunnen