Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fostran

 

 

 

Merci

 

.........förhör

 

 

en garde

 

 

inte fransklektion

 

......... utan fysiologi

 

 

 

det rätta svaret ställdes

 

innan frågan

 

 

 

jag är inte gammal längre

 

......... så schas

 

 

 

linjal av rakade röster

 

timmar innan målbrottet

 

 

 

pipettvis lirkades öronen in

 

i rätt fart

 

 

 

vi åt lianer

 

 

 

blå bomull nära taket

 

 

 

......... dofterna är häftstift

 

......... och siffror

 

 

 

ajö

 

men ta mig inte i hand

 

 

 

......... skrubbade lämlar

 

......... vred sig in i sommaren





Fri vers av Jan Simonsson
Läst 138 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-14 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jan Simonsson
Jan Simonsson

Mina favoriter
vunnen