Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maskros

Hur många av oss är inte en maskros...

Både hatad och älskad, bortrensad och stampad på!

För att sedan genom asfalten ta sig upp på nytt och blomma igen.

Det som inte dödar, det stärker.




Fri vers av Näckrosen
Läst 309 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-01-15 08:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
den som orkar bryta igenom det svarta lyser vackrast,
fint skrivet
2010-01-17

    Anju
Wow! jätte bra! stämmer precis :)
Applåd och bokmärke på den :D
2010-01-17

  Andrum
Erfarenheter som gör en till en ständig fighter.
Både på gott och ont
2010-01-17

  Ewa-Britt Nilson VIP
Absolut så är det
hela tiden. Trampas ner
kila upp trampas ner mer...
Men Du, som jag vi inte
upp ger!
2010-01-15

  Teresia Ridell
Ja visst är det så. Man förbannar, gråter, älskar..blandar lugn med vanvett..o på nåt märkligt sätt så går man vidare...
Bra text !
2010-01-15

  peter markurth
mkt bra
2010-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Näckrosen
Näckrosen