Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avlad för produktion

Makten var en dag trött på folkets ständiga uppror, varför gör inte boskapen vad vi säger, varför tänker de inte som vi vill?

Vi måste vara smartare än boskapen, sen så äter de ur våra händer för alltid.

Vi skapar ett system där boskapen inte ser sin inhägnad och där de tar våra order för fritt och eget tänkande.

Istället för att vi, den verkliga makten syns så använder vi boskap på tronen.
När folket är redo att göra uppror mot en kung byter vi honom mot en ny.
Båda kontrollerade av oss, båda med samma agenda, att tjäna oss och ytterligare förslava boskapen.

Vi tar boskapens barn tidigare och tidigare, behåller dom längre och längre så att vi fostrar de framtida boskapen, inte boskapen själva.

Direkt från födsel ska boskapen känna av maktens hårda stav, född till undergivenhet, tränad till blind lydnad.
Ja fröken blir Yes sir!

Vi ger boskapen gott och ont, med gott och ont kan vi driva in hatets kil så långt i boskapens själ att de aldrig inser sitt broderskap.












Övriga genrer av Jonas S. Lundström
Läst 193 gånger
Publicerad 2010-01-15 10:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonas S. Lundström
Jonas S. Lundström