Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ankaret

Jag drömmer om lugnet,
om tystnaden bortom meningslöshetens svartvita brus.

Skogen ropar för döva öron,
jag försöker lösa matematiken.

Viljan att förstå har blivit kvicksand







Övriga genrer av Jonas S. Lundström
Läst 323 gånger
Publicerad 2010-01-16 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonas S. Lundström
Jonas S. Lundström