Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
***


Änglarna gråter

Det regnar ner på mig, det är änglarna som gråter.
De gråter över det onda i människan, men också över det goda.
De gråter över allt våld som vi skapar.

Jag gråter med änglarna, för så länge änglarna fäller sina tårar,
Finns det också hopp.




Fri vers av Sandra Odhage
Läst 820 gånger
Publicerad 2005-10-27 20:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
O, vad bra du skrev! Den här tar jag till hjärtat...
2005-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Sandra Odhage