Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
***


De tre goda tingen..eller onda?

Min dröm, mitt hopp, min tro!
Har kommit tillbaka,
varför flyr de från mig ibland?
När jag behöver de?
När man väl börjar planera hoppas och tror,
försvinner bara allt. Varför?
Finns det något svar?
Eller ska man slita hela livet,
för att hämta tillbaka de förymda tre tingen?




Fri vers av Sandra Odhage
Läst 498 gånger
Publicerad 2005-10-27 20:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag känner igen mej själv... när man börjar planera och hoppas.. Det är svårt att veta va rför det blir så! BRA beskrivet!! :)
2005-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Sandra Odhage