Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädsla

Det enda jag ville var att bli sedd
men nu är jag så rädd...




Övriga genrer av Charly
Läst 215 gånger
Publicerad 2005-10-27 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charly
Charly