Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag behöver minst åtta timmars sömn .....

varje natt för att orka med och jobba och må bra
För att kunna drömma mig bort en liten stund
För att kunna skina upp och vara glad
För att kunna dela med mig
Kunna dela med av mig själv
Dela med mig ett stort leende till alla som jag ser och möter
Hej på dig!
Hur mår du i dag?
Hoppas att du mår bra?
Och de som inte genast ler tillbaka skriver jag bara genast ut böter
Här får man inte gå och se morgontrött och hängig ut
Har du kanske inte sovit ut eftersom du ser så sur ut….
:)

Åtta timmars sömn behöver jag minst varje natt
Om natten när jag väl somnar in med ansiktet emot kudden så blir jag alltid till en Svart liten katt som smyger och strövar sig omkring i drömmarna
Och när jag sen vaknar upp känner jag mig alltid lika utvilad full med skratt för i natt när jag är en svart liten katt
så hittade jag en helt underbar liten skatt!!
Mjau!

Jag behöver minst åtta timmars sömn….

Ken Cassel
18/1-2010.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 353 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-18 18:07



Bookmark and Share


  anita VIP
Helt underbart skriven. Jag behöver också min åtta timmmars sömn om jag ska orka mitt jobb.
2010-01-19

  kärleks ängel
underbar min vän!! jag med!!
2010-01-18

  Larz Gustafsson VIP
Åtta är rimligt,
Men gå omkring och le mot alla vägrar jag.
2010-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel