Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
rädsla och längtan i kaos.


Långt bort härifrån

Kom och ta mig bort härifrån!

Jag gömmer mig bakom darrande händer.

Stå kvar! Kom hit! Låt mig vara ifred!

Hinder ivägen, tankar och rädslor.

Du fattar ändå ingenting!

Jag, fattar allting men fryser fast

i stumhet och apatisk desperation.

Vill inte! Vill! Men kan inte alls.

Hämta mig! Du sa det! Jag är ingen annans.

Jag är ingenting, bara din, i allting.

Skräck och panik klamrar sig fast.

Övergivet vänder jag runt,

vägrar att vilja. Sårad och ensam,

fylld utav bitter besviken smak.

Stolthet ivägen, du lämnade avmätt,

rädd för alla känslor och lögner.

Rädd för det som var jag.

Djupt inuti finns en pojke som skriker,

kravlar och kämpar mot eviga mardrömmar.

Se mig, kom ta mig bort härifrån!

Men du har gått vidare

Långt bort därifrån...




Fri vers av Articlight
Läst 345 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-18 18:15



Bookmark and Share


    sårosa
Djupt inuti finns en pojke som skriker
Kravlar och kämpar mot eviga mardrömmar


fint, igenkänning...
2010-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Articlight
Articlight