Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommardröm

Glider lågsamt fram över vattnet
sträcker ner min varma hand
i den svallande vågen
från båtens rörelser

Min fingrar omfamnar fiskespöt
svingar det igenom luften
ser hur den glänsande draget svävar fram i luften

Rullen spinner, tiden tycks stanna upp

Jag ser hur dess glänsande kropp
träffar den stilla, klarblanka vattenytan

Börjar stillsamt veva in dess tyngd
jag tittar bort mot solens färgspel
när den drunknar i sina egna reflektioner.

Vaknar upp

Längtar efter sommarens dofter
och den varma brisen mot min kind.




Fri vers av Redwine
Läst 283 gånger
Publicerad 2005-10-27 21:25



Bookmark and Share


  Smultris
Nu längtar jag oxå ;-)

Vilken helt underbar titel på dikten...

Varmt och totalt avslappnande härligt...
2005-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Redwine
Redwine