Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att prata i svartvitt och se i färg.


Oansenlig

Det var en gång en pojke. Som var svartvit.
Förde sig på ett sådant sätt.
Han till och med pratade i svartvitt.

Men han såg i färg.

Det han såg färgade även hans inre.
Det var för honom, ingen annan.
För han pratade just i svartvitt.
Förde sig på ett sådant sätt.




Fri vers av DerMond
Läst 192 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-19 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DerMond
DerMond