Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Första meningen rimmas inte men jag tyckte det lät bra ändå när man läste det.


När allting försvann

Du brände mina tankar
Med ditt hat


Du såg på mig med en blick
Som gjorde att jag gick


Det är enkelt att dölja smärta
Men ej i hjärta


Det fanns en gränd
Men den var totalt sönderbränd


Visst är det tragiskt
Att det blir så magiskt?




Bunden vers (Rim) av coleve
Läst 319 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-01-20 19:28



Bookmark and Share


  e-poeten
Helt oki!!!
2010-01-24

  oMareld
första raderna blev bra även utan rim :)
2010-01-20
  > Nästa text
< Föregående

coleve
coleve