Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vacker kärlek

Han stod mittemot henne
Han beundrade hennes skönhet där hon satt i solljuset
Hennes hår skimrade i olika röda nyanser
Hennes ögon kisade på hennes unika och småbusiga sätt
Han älskade att titta på henne
Han zoomade in henne i kameralinsen
Hon log lite genant
Han tryckte av
Bilden bar han med sig överallt
När han saknade henne plockade han upp den ur son plånbok
Tänk om det hade varit du
Tänk om det hade varit jag




Fri vers av Charly
Läst 233 gånger
Publicerad 2005-10-28 09:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charly
Charly