Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rastlös

Allt är väldigt okej
så mycket att jag hatar det
ge mig en storförlust på lotto, förbjudet sex,
chocklad intramuskulärt
vad som helst, som får mig på andra tankar
ge mig en kick, frosseri, en fet smäll
vad som helst, ge mig tjusningen och skammen
gnagande, tärande, närvarande
fel sätt, fel tankar, fel fel, fel att tänka
timmar, oändliga av ingenting, tillbaka















Fri vers av Hawaii
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-21 15:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hawaii
Hawaii