Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvåstämmigt




Solo explosiv

 

 

jag placerar ut små laddningar här

 

---------------------------------din sägen

 

och vem som vill kan hjälpa till

 

--------------------------------- repeterar lust

 

att koppla ihop dem

 

--------------------------------- stämmer mig

 

på valfritt sätt

 

--------------------------------- till lek

 

med valfri typ

 

--------------------------------- vid åkallan

 

av stubintråd

 

--------------------------------- hudvarmt minne

 

det är ett arbete

 

--------------------------------- smakar tunga

 

som kräver viss tankemöda

 

--------------------------------- salt väsande

 

ett slags detektivarbete

 

--------------------------------- växande berörd

 

inte för att detta är en gåta

 

--------------------------------- belägrad andning

 

nej det är snarare en lösning

 

--------------------------------- logikens frånvaro

 

men alla vill förstås

 

--------------------------------- släpper fram

 

att laddningarna ska brisera

 

--------------------------------- köttets filosofi 

 

på ett sätt som känns meningsfullt

 

--------------------------------- bjuder rodnande

 

för en själv

 

--------------------------------- tango libido

 

så var så god och tänd på

 




Fri vers av Jan Simonsson
Läst 208 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-21 19:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra, gillar den...
2010-01-30

  stella
Du tänder...
2010-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Jan Simonsson
Jan Simonsson

Mina favoriter
vunnen