Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man ska inte alltid vara så hård mot sig själv. För att verkligen veta måste man testa. varför ska alltid det dåliga samvetet styra en?


Om inte alltid, bara för en stund

Säg mig

hur kändes det egentligen?

Dina ögon och din mun pratade inte samma språk

Du strålade

men ditt dåliga samvete lös ändå igenom

Det var så längesedan

och du har längtat

Varför kan du inte tillåta dig själv att känna

Livet är för många en lek

Alla tar det inte på allvar

Du kanske ska vara med en liten stund

Känna efter

Använda dina fem sinnen

för att fatta ett viktigt beslut

Släppa efter

Släppa taget

Testa

...bara för en liten stund




Fri vers av Charly
Läst 402 gånger
Publicerad 2005-10-28 11:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charly
Charly