Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just for fun




Mellan-koli

Mellan hopp och förtvivlan..

finns det normala.

Mellan skratt och gråt..

finns det triviala.

Mellan hat och kärlek..

finns relationen.

Mellan vinst och förlust..

finns desperationen.

Mellan igår och imorgon..

finns nuet.

Mellan y och i..

finns u:et.

 




Fri vers av Berra Bäver
Läst 307 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-23 10:53



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
för mig är sex mest en siffra
mellan fem och sju
2010-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver