Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag påminner om mig själv


ibland när jag hör vad jag säger
eller ser mig i spegeln

påminns jag om mig själv

tanken är inte alltid lika tydlig
men idag så slog den mig med ovanlig kraft

jag lät tanken få leva
plötsligt föll jag genom en himmel inuti

jag märkte hur en del av mig försökte ta emot
ta mig med

till tryggheten

men jag stannade
lät mig påminnas om vägen jag valt att gå

om dagen jag steg ur mitt liv
mitt första steg bort från mig själv

mot någon
mot något

som jag trodde var sanningen

nu börjar jakten

på den som var jag
den som är jag

jag har funnit en ände
av ett ihopnystat snöre

om jag bara vågar dra

så kanske jag blir jag igen.




Fri vers av barfotafantomen
Läst 368 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-02-28 17:06



Bookmark and Share


  Elisabeth H
Ja det är inte alltid så lätt att hitta sig själv efter att man tillbringat så många år med att vara den man trodde man ville/borde vara. Bra skrivet .
2012-03-03

  lilla t
Egentligen, borde jag fråga först, men jag är allt för ego så jag snodde din text som bokmärke, Okey! Din text är grym!
2012-03-03

    ej medlem längre
Riktigt bra och värdefull betydelse och dikt.
2012-02-28

    Birgersdotter VIP
Den här var bra...
2012-02-28
  > Nästa text
< Föregående

barfotafantomen
barfotafantomen