Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänk vad vi bär inom oss men söker ändå utanför oss...


Det Gudomliga....

Det Gudomliga
Väntar
På dig
Sträcker sig
Mot dig
Vilar
Hos dig
Inom dig
Öppnar sig
Oändliga vidder
Strandlösa hav
Ändlös kärlek
Evigt liv

Dick Scott




Fri vers av Dick Scott
Läst 328 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-29 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dick Scott
Dick Scott