Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
<span class=\"Apple-style-span\">2005.10.29<br /> 16.34 <br /> </span>


ensamt ljus



så liten

låga ängslig

vi kan tända ljus

när det mörknar

behöver vi inte vara

ensamma

inte ens då

fyren står tom och kall

övergiven

vi öppnar stängda fastgistna portar

går stadiga vindlande steg

med lys i händerna

tillsammans tänder vi

ledfyr i mörker

för vilsna själar

i knakande fogar

grundsökande

på stormigt hav

må ledfyren åter lysa

bida sin vakande låga

trygg för andäktiga kroppars

sökande öga

brinn så alla kan se dig!




Fri vers av Nightngale
Läst 788 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2005-10-29 16:46



Bookmark and Share


  Stormflicka
så otroligt stark och hoppfull!
tack du, den här ska jag bära med mig länge
2005-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Nightngale
Nightngale