Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Handpenning och kärlek

Jag tror att om han hade kunnat lägga handpenning hade han redan gjort det.
Den garantin skulle ge honom den tid han behövde.
Han visste att han med det alltid skulle få henne tillbaka.
Nu hade han inte råd




Fri vers av Charly
Läst 274 gånger
Publicerad 2005-10-29 19:10



Bookmark and Share


    Shanghai baby
Denna var smart...
Gillar faktum att han inte längre har råd, ska komma ihåg den meningen!!
Kramis
2005-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Charly
Charly