Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad tiden går, men vintern har ännu inte bytt till vår


Ny månad

En dag är speciellt -
för alla hjärtan

en dag kallas nog
fettisdag

oj vad vi lyssnar och
känner efter om inte vintern -
kan bytas ut mot våren

jo mörker mot ljus och
vänta fåglarna försöker öva
opp sig på sångerna inför våren

tjugoåtta dagar hur ska
allt hinnas med

oj jag glömde nog årets
BOKREA som inträffar denna
månad

januari har redan bytts ut mot -
FEBRUARI skulle jag tro

100201




Fri vers av sajo
Läst 134 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-01 17:30



Bookmark and Share


  aol
bra skriftat
2010-02-01

  Mr Lindemann VIP
Alla dagar är fina

den dag som fanns innan vi fanns till
var fin
det dagar som passerar och förgås
är fina och längtansfulla

det kommande dagarna som vi kan längta till
kan bli fina
men det är upp till oss
2010-02-01

  Larz Gustafsson VIP
Tyvärr har vi amerikaniserats in i såväl Valentine´s Day som Halloween.
Jag tar avstånd från båda.
Februaris höjdpunkt är som jag ser det bokrean samt att jag i år firar trettioårsjubileum som rocksångare.
2010-02-01
  > Nästa text
< Föregående

sajo