Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske är det så här då våran resa börjar närma sig den 21 FEBRUARI bär det iväg till TENERIFFA


Mitt timglas

Mitt timglas -
är påfyllt med
snö

Mitt timglas -
står upp och ner
i mitt fönster

Mitt timglas -
plötsligt ser jag hur
solens strålar gör
under och det låter

dropp, dropp när tiden
går
mot VÅR
och i den mjuka sandstranden
gör mina bara fötter spår

100202




Fri vers av sajo
Läst 143 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-02 10:40



Bookmark and Share


  Uppfångad
Våren kommer när man vill ha den, antar jag. Bravo!
2010-02-02

  aol
vackert, låter lite tidigt, kram,
2010-02-02
  > Nästa text
< Föregående

sajo