Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädslan blev för stor

Jag uppfyllde dina önskningar
Men du satt kvar


Jag gav dig själsfrid
Varsågod och sprid


Det du ville ha


Som inte längre finns kvar
Det enda du skulle behövt var ett svar


Likt en ängel du trodde du var
Men nej, du var ej rar.




Bunden vers (Rim) av coleve
Läst 337 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-02-02 17:43



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Stor igenkänningsfaktor.
2010-02-18

  Lisa Höglund
Otroligt bra!
2010-02-09

  Anna*
Känner igen typen... väl beskrivet
2010-02-03

  oMareld
En demon han var
2010-02-02
  > Nästa text
< Föregående

coleve
coleve