Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjingiling, Larza!

Tjena Larza!
Har du blockerat mig nu!
Fy fan vad barnsligt!!!
Och jag som trodde att du var en riktig man
Men tydligen inte
Du måste bara vara en crybaby!!
ASG

Mvh

Ken




Fri vers av Ken Cassel
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-03 17:12



Bookmark and Share


  lycksele
Ken, det finns några som blockerar.
Det är som att stoppa huvudet i sanden, för det man inte ser och läser, det finns ju inte.
Vi kan nog utgå från att det inte är de som blir blockerade som har problem.
Det är dom få som inte har något bättre att ta till som förlorar mest.
/vänlig hälsning
2010-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel