Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hatet

Känner händernas skakning
Ser mina egna blodådror vidgas
Hör pulsslagen explosionsartat inom mig

Blicken blir mörk när hatet växer
Det röda ljuset kantar synfältet
Tänder gnisslar

Mordiskt följer jag dig
fingrarna vill omsluta din hals
tillfredsställa min lust, att förstöra






Fri vers av Eilatan
Läst 198 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-03 23:28



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
hatet i händerna - välfångat - goda rader!
2010-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Eilatan
Eilatan