Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

han är ju lite fånig…


är han inte lite fånig?
men visst gör han mig varm?
konstigt fötjusande
jag finner hans charm…

förvånande ömhet
kommer varifrån?
är rädd för att känslan,
är bara som lån?

men visst kan jag fångas
nu springer jag sakta,
för visst vill jag veta
försöker betrakta.

vad var det han gjorde,
jag känner mig störd,
helt mot min vilja,
jag fann mig
förförd.

konstiga tanke,
förvirrad ja ler,
hur kan jag vilja?
få ännu mer?

är han inte lite fånig?
men varför blir jag varm?,
finner mig fångad
utav hans charm.




Fri vers av candela
Läst 274 gånger
Publicerad 2005-10-30 11:58



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
mm detta vara bra,
näst sista stycken har dock inte lika bra flyt som resterande,
kanske något i stil med.

du konstiga tanke,
förvirrad ja ler,
säg hur kan jag vilja?
att få ännu mer? / bara få ännu mer..
2005-10-30

  Wretling
Snygga rim :)
2005-10-30
  > Nästa text
< Föregående

candela
candela