Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

under min perfekta manikyr


det är faktiskt det som gör ont
som är det svåra
som river bitar av skinn från mina ögonlock
så jag tvingas att se världen

det är nog den där underliggande
som jag valde att inte orka
som sakta tvingar sig fram

under min perfekta manikyr
sitter fortfarande
spåren
av den lilla flickan som bet på naglarna
tills att det blödde

istället för tårar
som bara blev kvar
i tommrummet

det är faktiskt det som gör ont
som är det svåra
..all den avdunstade sorgen
och det där saltet

som fortfarande
förgiftar min kropp




Fri vers av candela
Läst 605 gånger
Publicerad 2005-10-30 12:24



Bookmark and Share


  sandra b
jag älskar den. du skriver alltid så starkt och målande.
underbart.
2005-11-23

  Tove Meyer VIP
jag känner med dig, det där sårbara under ytan som finns hos så många. vackert.
2005-10-31

  Wretling
Det gör ont att läsa denna vackra dikt
2005-10-30
  > Nästa text
< Föregående

candela
candela