Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

slå mig

Ångesten lurar i varje hörn,
min lilla flicka lyser
jag är släckt

slå mig,
banka mig medvetslös
gör så jag försvinner




Fri vers av Vildaste
Läst 327 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-04 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vildaste
Vildaste