Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av Stina, men jag skriver om mina vinterskor och hur det är att ha reumatiska fötter


MINA VINTERSKOR

Under hösten och
vintern har jag
haft problem med
mina reumatiska fötter

jag och min vän åkte till
Borlänge för att handla skor

skor

just det vinterskor

när jag gått i skorna ett tag i
skobutiken så insåg jag att dessa
ska jag ha

så kom jag hem och gick i skorna inne
i källaren fram och tillbaka

dags att använda dom ute, men innan jag
kommit upp till min vän så hade jag skavsår
och mina reumatiska fötter sa verkligen ifrån

det tryckte överallt, jag satt mig på golvet hos
min vän och slet av mig skorna dom här ska jag inte
ha något mer

dags för att besöka reumatologen och nu har jag fått
insatt medicin för min reumatism

MEN SKOFRÅGAN HAR DEN BLIVIT LÖST

javisst en butik som heter Aktiv ortopedklinik och som säljer
skor i våran stad

där fick jag hjälp med att prova ut ett par skor
som sitter någorlunda bra på mina fötter

så nu är det enda jag väntar på att få ilägg i mina skor

men vintern som är kvar är mina skor det bästa jag har
nu då jag vågar ut och gå igen

100205




Fri vers av sajo
Läst 175 gånger
Publicerad 2010-02-05 07:52



Bookmark and Share


  anits VIP
Skor är viktiga för att må bra, roligt att höra at du fick
hjälp i den affären, den saknade jag och en person till
när personalen försvann, kom inte tillbaka, vi väntade
en bra stund, sedan gick vi ut, sa till varann, dom kan
ha sina skor kvar
2010-02-07

  Larz Gustafsson VIP
Skornas passform är viktiga för det allmänna välbefinnandet.
2010-02-05
  > Nästa text
< Föregående

sajo