Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för hårda fingrar smeker


Saboterade





Jag skrev i vattnet


att jag behövde dig


Jag saboterade allt


jag kunde ta på


Därför är allt som


är kvar av dig endast


linjer av dina konturer


på ett sönderkrupet


klädkammargolv





Fri vers (Fri form) av blaite
Läst 317 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2010-02-05 11:07



Bookmark and Share


  kråkan VIP
Men..var är dom du skrev igår?
2010-02-10

  Suzy med punkterna
Så mycket underliggande känslor att läsa och försöka ta in, fantastiskt
2010-02-05

  Berit Robin Lagerholm VIP
Den här texten får mig stum
tar andan
räcker så
2010-02-05
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite