Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vi pratar förbi öron


Röda löv





Du pratar kärlek


Jag längtar hem


Du rodnar


Jag ser din kropp


vila under


röda löv




Fri vers (Fri form) av blaite
Läst 354 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-02-05 11:25



Bookmark and Share


  sulimaa
Många bottnar känns i den här dikten...
2010-02-05

  Suzy med punkterna
Skulle kunna vara en vacker tavla men det finns mer där
2010-02-05

  Berit Robin Lagerholm VIP
den här penslade vackert
2010-02-05

  Annine
Bra skrivet :)
2010-02-05

  LenaJohansson VIP
vacker...
2010-02-05
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite