Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Färdigställd!


Vilse i vinternatten!

Finns det någon därute som kan höra mig
Finns det någon därute som kan känna mig
Finns det någon där
Hallå!
Finns det någon därute i huvudet taget för här är det bara mörkt och svart
Ja, jag ropar och skriker för fulla muggar men jag kan bara höra mitt eko slå ner emot marken för här ute i skogen
så är det natt
Jävla skit!
Det finns tydligen ingen här
Satan också!!!
Och jag som inte har min mobil med mig

Så nu undrar jag om det finns någon därute som kan höra mig
som kanske känna av mig
Som kan höra mitt rop på hjälp
HALLLÅÅÅÅÅ!!!!!!
Finns det någon där?!

Tydligen inte
Brrr
Fan vad kallt det är här…….

Vilse i vinternatten…..

Ken Cassel
5/2-2010.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-05 15:28



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket vemodigt att läsa, gör ont i själen
2010-02-05

  Michaela Dutius
En stark dikt som gör ont att läsa
2010-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel