Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Canser



Tassande fötter, barfotabarn,
ögon lyser strålande jul...
PANG...canser kryper runt som skuggor i varje hörn
pappa NEJ!!!

Pappa är barfotabarn, pappa låter tassande fötter springa omkring...
Ta bort mig jag fryser,
slit ut mina ögon,
knulla sönder min kropp

men herr canser ge er fan inte på min pappa pappa pappa...




Fri vers av Vildaste
Läst 320 gånger
Publicerad 2010-02-05 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vildaste
Vildaste