Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi kan leva i tusen år

Vi kan springa och vi kan flyga tillsammans i våra drömmar om vi nu så vill
för där ligger vi tätt ihop

Så om någon skulle få syn på oss så skulle de bara säga att där låg de tillsammans vackert ihop i en knop

Oskiljaktiga…........


Vi kan leva i tusen år………

Ken Cassel
6/2-2010.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 251 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-06 21:45



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Skönt att se hoppet lysa i din dikt!
2010-02-08

  anits VIP
Vackra tankar
2010-02-08

  Paradox
Vackert. Texten beskriver hur två individer är förälskade, och dess band mellan dem.

// Sallie :)
2010-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel