Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintermörker

 

 

 

Snö tynger ögon

 

 

som inte kan se ljuset

 

 

för allt det vita

 




Bunden vers (Haiku) av Jan Simonsson
Läst 179 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-07 23:29



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Detta är en fin haiku!
2010-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Jan Simonsson
Jan Simonsson

Mina favoriter
vunnen