Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite inspirerad av texten vinternatt


vinterdag

kaffe och choklad

intas på bänken i lä

fräknarna lockas fram

100208




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 235 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-08 10:16



Bookmark and Share


  amarcord
åh, känns som våren! jättefint!
2010-02-08

  aol
så fint,
2010-02-08

  Larz Gustafsson VIP
Onekligen tilltalande.
2010-02-08
  > Nästa text
< Föregående

sajo