Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så många siffror blir tusen tårar



En gång älskade jag
Två var vi
Tre var framtidsdrömmen
Fyra signaler utan svar
Fem arga sms
Sex med en annan
Sju kvarter bort
Åtta på morgonen hade du fortfarande inte ringt
Nio timmar senare
Tio bortförklaringar
Elva svordommar
Tolv kärleksförklaringar
Tretton kyssar
Fjorton minuters samlag
Femton sekunder i himmelen
Sexton gånger till med samma procedur
Sjutton vad det gjorde ont
Arton öre kvar på mobilen
Nitton sms i ren desperation
Tjugo över ett stod du på parkeringen
Tjugoett år var hon
Tjugotvå dagar senare flyttade jag ut
Tjugotre månader singel
Tjugofyra nyss fyllda


Grattis på mig...

Hurra Hurra Hurra




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Starfish-Aura
Läst 1259 gånger och applåderad av 36 personer
Utvald text
Publicerad 2010-02-08 19:36



Bookmark and Share


    Yarissa
applåd från mig
2011-02-16

  Coinriocht
Jag begriper inte hur du bär dig åt. Vilket sätt du än använder blir det alltid så bra. Imponerad.
2010-12-14

  Elin Brändström
Du är makalös!
2010-08-03

  NyköpingsMange
Så extremt bra text verkligen. Jag fastnade verkligen för den.
Har läst många texter här men din var verkligen outstanding:)
2010-05-07

  Effell
Skickligt komponerat, efter ett finurligt uttänkt mönster. Det blir en applåd på den.
2010-04-06

  Kajsa missanpassad
Underbart skrivet. Precis exakt så är det.

Du är en ordsnickrare av rang
matematiker med klass
jag är så ledsen att facit visade fel.


Tack för att jag fick ta del av denna.
Rakt in på favoriter
och i hjärtat
2010-04-05

  JohannaCarlsson
Helt fantastiskt du skrivet. Att kunna använda siffrorna på ett sådant perfekt sätt, det blev inte det blev minsta fjantigt eller rörigt som det annars lätt blir.
Helt fantastiskt.
2010-04-04

  Robert Almgren VIP
Snyggt, underhållande, riktigt bra!
2010-04-03

  flyfinik
tack.
2010-04-02

  ZARIFE DEMIR
Det är bra rytm!
2010-04-01

  Ingrid Ottosson Losell
Ett upplägg som man aldrig glömmer!
Sorglig, men verkligt bra text!!
2010-04-01

  aol
bra skriftat, gillas,
2010-02-22

    Amor vincit omnia
Snyggt skrivet!! Om det vore sant skulle det varit ännu bättre - får man fråga om det är det?
2010-02-13

  Lasseman VIP
Riktigt bra skrivet min vän.. du får Tjugofem applåder och tjugosex kramar av mig ..
2010-02-13

  Lasseman VIP
Riktigt bra skrivet min vän.. du får Tjugofem applåder och tjugosex kramar av mig ..
2010-02-13

    sårosa
riktigt snyggt . skulle enligt mig vara bättre utan

Grattis på mig...

Hurra Hurra Hurra


fast ändå gillar jag det cyniska i det,,,
2010-02-08

  Sinuhe
Sann komik bottnar i tragedi. Snyggt ordat!
2010-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Starfish-Aura
Starfish-Aura