Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ända sedan jag var liten så har jag varit en sexmissbrukare

Jasså!
Du tror att jag inte vet vad jag pratar om
Men kom igen nu!
Ända sedan jag var liten så har jag varit en sexmissbrukare
Ända sedan jag var ett litet barn
Ända sedan jag var sex år och började leka med snorren min i duschen
Åh!
Vad är det som händer
Vad är det som händer med mig
Jag behöver bara snurra lite på snoppen så händer det grejer
Usch då!
Det här gjorde inte ont
Det där var faktiskt riktigt trevligt om jag får säga det själv….

Men med åren som gick så ville jag uppleva det med någon
Och till min ära så har jag fått göra det några gånger
Bara hänge mig till henne på lika villkor
Och som i en ormgrop så har vi sen legat där i sängen eller var det på den öppna ängen, omslingrandes
Kommer inte riktigt ihåg
Tiden går så fort
Vill varken säga bi eller bu….

Här börjar vi om i den sista refrängen
Sexmissbrukare har jag varit ända sedan jag var liten
Och där står du så vacker och klar medan jag drömmer mig bort om att det är jag och du
Tycker att du är så underbar
Drömmer om att det är du och jag som är tillsammans
Tycker att du är så fin
En på miljonen
Så fort som jag fick syn på dig så drömde jag genast mig bort om att du är min
Min och ingen annan
Låt det nu bara inte stiga mig åt huvudet för då finns risken att jag blir helt galen...

Jasså!
Du är en sexmissbrukare du.....
;))

Ken Cassel
8/2-2010.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 252 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-08 21:30



Bookmark and Share


  anita VIP
Mycket bra skriven. Kram
2010-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel