Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samma himmel

Grannen krattade löv
Ett glas vin – och två barn som
Blöder i Irak




Bunden vers (Haiku) av Kubla Khan
Läst 370 gånger
Publicerad 2005-10-31 00:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kubla Khan
Kubla Khan