Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleks ERA

Vi möttes i novembers
kala frostnatt


Två vilsna själar

reflekterar
ekot av varann

knöt en länk
mellan
våra hjärtan

Fullmånens aura

spred sitt sken
över våra

kärlekstörstiga gestalter

Vära ögon talade
i samförstånd

och

änglarna applåderade
i takt med
våra hjärtslag

Du omfamnar min längtan
kysser bort alla tvivel

nattens rodnad färgar
våra kinder

vi ler mot första snön
som faller tyst

och

sakta ledsager
du mig

mot en ny era.




Fri vers av Maya
Läst 338 gånger
Publicerad 2005-10-31 11:00



Bookmark and Share


  Kicki Karlén
Vacker dikt i höstmörker. November är romantiskt, mörkt spännande att dikta om. Din dikt sprider en känsla av glädje därute i kylan, utmärkt!
2005-11-03

  Cattis Rönn
Oj vilken vaker text...bara älskar den...snyggt flyt och avslutet är superbt!!
2005-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Maya
Maya