Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Transparent

 

 

 

 

Jag är kroki för dig

 

 

 

Tunt kol

 

 

 

på Cartiera Magnani

 

 

 

Konturer

 

 

 

men framförallt

 

 

 

mellanrum

 

 

 

 

Luft 

 

vill jag inte påstå

 

 

 

Inslag av skugga förekommer

 

 

Men papperets struktur dominerar bilden överlägset

 

Överlägset

 

 

 

Såg du inte innehållet

 

 

eller brydde du dig inte om det

 

 

 

 

Jaha

 

det är en slags teknik

 

 

En slags teknik

 

 

 

Fanns det inte andra tekniker

 

 

Vaxkrita akvarell acryl olja

 

 

Olja

Jag vill vara en oljemålning

 

 

 

En oljemålning som inte är alldeles transparent

 

 

 

 

En tjock fet oljemålning

 

 

 

En oljemålning för dig

 

vill jag vara





Fri vers av Jan Simonsson
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-11 22:13



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
It's all in the eye of the Beholder

konst och dikt i samklang är alltid lyckat, likaså här

Be well,
LPatrikWJ
2010-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Jan Simonsson
Jan Simonsson

Mina favoriter
vunnen