Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tredimensionell

 

 

 

Du stryker mig så varsamt

 

 

och gör mig tredimensionell

 

 

 

På ditt staffli

 

 

blir jag ett hologram

 

 

Hel

 

 

oavsett betraktarens

 

 

perspektiv

 

 

 

Du mäter ut

 

 

min plats i rummet

 

 

i x

 

 

och y

 

 

och z

 

 

 

Du ser ett djup i mig

 

 

som ingen annan ser





Fri vers av Jan Simonsson
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-11 22:38



Bookmark and Share


  Karl den store VIP
Ah, underbar!
2010-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Jan Simonsson
Jan Simonsson

Mina favoriter
vunnen