Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är helt övertygad om att alla har pratat med ett tak någon gång i sitt liv. Jag gör det hela tiden


Taket

Du vet
när dom sover
så är du min vän
den enda som lyssnar
gnäll eller glädje
ilska eller iver
du vet ju vad det gäller
när det i mig river

Och jag vill tro att du
just du ger mig blicken
som säger att du förstår
hur som helst
jag tror du gör det
men du svarar inte
men det kanske är så
att man inte vill ha svar
jag tar det jag kan få

Så när jag pratat klart
när du lyssnat färdigt
då jag somnar
stannar du kvar
jag vet att du kanske tittar
jag hoppas att du gör det
såvida du nu inte är
utan också förblir

Gud som haver barnen kär







Fri vers av Rumi
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-12 19:19



Bookmark and Share


  Poson
Tänkvärt och vackert
2010-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Rumi
Rumi