Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anmälan - här förekommer motsägelser

 

 

Allt på utandning

 

 

Jag bekänner och knäböjer

 

allt är vakuum

 

 

All början är slut

 

 

Så ingen behöver sörja

 

Det sista skoveltaget var det första

 

 

Alla är ensamma

 

 

Det är en parodi

 

på ringdans

 

 

Allting är ingenting

 

 

Speglar placerade en face

 

med tomhet emellan

 

 

Aldrig kommer alltid åter

 

 

Se alla dessa

 

brända almanackor

 

 

Applåder från enarmade

 

 

Jag bugar från min plats

 

på schavotten

 

 

Antaganden är axiom

 

 

Detta är väl

 

diktens första rad





Fri vers av Jan Simonsson
Läst 337 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-12 23:37



Bookmark and Share


  kärleks ängel
framtidstro!bra!
2010-02-15

  Karl den store VIP
Jag gillar verkligen: Speglar placerade en face med tomhet emellan. Mångtydligt, jag får flera olika bilder när jag läser det. Det är både dystopiskt och hoppfullt på samma gång.
2010-02-12

  peter markurth
riktigt bra, måste läsas några gånger
2010-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Jan Simonsson
Jan Simonsson

Mina favoriter
vunnen