Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ID

 

 

Försöker minnas 

 

mig som jag

 

 

När jag som mest

 

besvarade mitt vara

 

 

Jag ser mig inte själv

 

som jag just nu

 

 

Vill minnas detta jag 

 

som någon närmre mig  

 

 

Som stående i jagets mitt 

 

ett ögonblick av klarsyn 

 

 

En sekund som kan gått 

 

spårlöst mig förbi

 

 

En stund som kanske

 

aldrig har passerat

 

 

En glimt av sanning

 

som jag ännu söker

 

 

i framtid och

 

förfluten tid

 

 

då nuet fåfängt

 

döljer mig från mig




Fri vers av Jan Simonsson
Läst 183 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-14 01:08



Bookmark and Share


  kärleks ängel
bra!
2010-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Jan Simonsson
Jan Simonsson

Mina favoriter
vunnen